Σεμινάριο Διαχείρισης Έργων 15-20 Δεκ 16

1362652640-topheader1

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ένα ακόμα σεμινάριο,  σε συνεργασία με την εταιρεία  MF Group Oikonomotexniki στο αντικείμενο της Διαχείρισης των Έργων

Σκοπός του σεμιναρίου ήταν να καλύψει τη βασική μεθοδολογία καθώς και τα απαραίτητα στοιχεία (τεχνικές – εργαλεία) που αφορούν στη  διαχείριση των έργων και να εφοδιάσει τα στελέχη που το παρακολούθησαν, με την πλέον σύγχρονη και δοκιμασμένη τεχνογνωσία πάνω στο αντικείμενο του «Project Management».

Οι συμμετέχοντες προερχόντουσαν από 2 διαφορετικούς εργασιακούς τομείς, γεγονός το οποίο συνέβαλε στην πολύπλευρη και πιο ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του αντικειμένου της Διαχείρισης των Έργων.

 

pm-mf

Η ομάδα είναι πλέον έτοιμη να παρακολουθησεί το advanced cource το οποίο έχει προγραμματισθεί για την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου 2016. Εκεί οι συμμετέχοντες θα μπορούν μέσα από ένα ολοκληρωμένο σενάριο να “βιώσουν” όχι μόνο τις διαδικασίες της διαχείρισης έργων, αλλά να μάθουν σε βάθος και την σχετική εφαρμογή MS Project 2016.

 Επισημαίνεται ότι, με την παρακολούθηση του σεμιναρίου, οι κάτοχοι πιστοποιήσεων PMP, RMP & SP του Project Management Institute των ΗΠΑ (PMI), αξασφαλιζουν  20, 10 & 15 PDUs αντίστοιχα.

Οφείλω να ευχαριστήσω θερμά, τόσο το προσωπικό της εταιρείας, για την άριστη οργάνωση και υποστήριξη του προγράμματος, όσο και τους συμμετέχοντες, για την καθόλα έκδηλη επιθυμία τους για την απόκτηση της νέας γνώσης.

Η αμέριστη υποστήριξη από μέρους μου, ακόμα και κατόπιν ολοκλήρωσης του σεμιναρίου είναι κάτι το οποίο μπορεί να θεωρηθεί ως δεδομένο.

Advertisements
We know how to do it!
Passing the PMI/PMP exams, that's the easy part..... scoring proficient in all five process groups, that is quite a challenge!
Follow It's all about Project Management…. on WordPress.com
Follow me on Twitter

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Categories
OPEC Oil Price (click on image below)
brent.oil_
%d bloggers like this: