Ενδοεταιρικό σεμινάριο Coaching

successΟλοκληρώθηκε με επιτυχία ακόμα ένα σεμινάριο, σε συνεργασία με την εταιρεία  MF Group Oikonomotexniki, αυτή τη φορά στο αντικείμενο του Coaching.

Το σεμινάριdownload (4)ο πραγματοποιήθηκε επ’ ωφελεία της εταιρείας Eviop Tempo, στις πανέμορφες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Negroponte Resort στην Εύβοια.

negroponte 2013

Η  εταιρεία Eviop, εδρεύει στο Βασιλικό Ευβοίας, σε μια έκταση 66 στρεμμάτων και δραστηριοποιείται, από το 1935, στην παραγωγή ηλεκτρολογικού υλικού, κατέχοντας  παγκόσμια αποκλειστικότητα σε σημαντικό αριθμό προϊόντων.

Η επιτυχημένη αυτή πορεία, δε θα μπορούσε να οφείλεται σε κανένα άλλο λόγο, παρά στο ενδιαφέρον που επιδεικνύει για την κινητήρια δύναμή της, ….. το προσωπικό που την στελεχώνει.

Στο πλαίσιο λοιπόν της επαύξησης των δυνατοτήτων  του ανθρώπινου δυναμικού της, πραγματοποιήθηκε και το προαναφερθέν σεμινάριο, το οποίο, εκ του αποτελέσματος, θα μπορούσαμε να πούμε ότι εστέφθη με απόλυτη επιτυχία.

Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε σε συνεργασία και με τον κ. Αριστοφάνη Τζάλλα (Senior Management Consultant & Trainer),  και είχε ως σκοπό την κατανόηση της έννοιας και της φιλοσοφίας του coaching, καθώς και την εξοικείωση του προσωπικού στην εφαρμογή συγκεκριμένων τεχνικών & μεθόδων.

Η εκπαιδευτική διαδικασία είχε τρία βασικά σκέλη:

1. Τη συμπλήρωση 2 καταλλήλως επιλεγμένων και στοχευμένων ερωτηματολογίων, από το σύνολο του συμμετέχοντος προσωπικού, προκειμένου να αποτυπωθούν οι κατεχόμενες ικανότητες- δυνατότητες στους επιμέρους τομείς που απαρτίζουν το  Coaching.

2. Την αναλυτική συγκριτική παρουσίαση των αποτελεσμάτων των παραπάνω ερωτηματολογίων κατά το πρώτο μέρος του σεμιναρίου. Αξίζει να τονισθεί ότι τα αποτελέσματα ήταν ιδιαίτερα αξιοθαύμαστα, γεγονός το οποίο δικαιολογείται και από την μακρόχρονη συνύπαρξη, σχεδόν του συνόλου του προσωπικού (20-30 έτη).images

3. Το workshop, όπου εφαρμόστηκαν στην πράξη βασικά εργαλεία του  coaching, όπως είναι τα: GROW & GROWTH, ERR, JOHARI, Clean Language, Effective Listening & Feedback, κοκ.

Η συμμετοχικότητα του προσωπικού ήταν αξιοθαύμαστη, επαυξάνοντας κατ΄αυτόν τον τρόπο το εκπαιδευτικό αποτέλεσμα.

Οφείλω να ευχαριστήσω θερμά, τόσο το προσωπικό της εταιρείας MF Group Oikonomotexniki, για την άριστη υποστήριξη του προγράμματος, όσο και τους συμμετέχοντες για την καθόλα έκδηλη επιθυμία τους για την απόκτηση της νέας γνώσης.

123

Η αμέριστη υποστήριξη από μέρους μου, ακόμα και κατόπιν ολοκλήρωσης του σεμιναρίου, είναι κάτι το οποίο μπορεί να θεωρηθεί ως δεδομένο.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

We know how to do it!
Passing the PMI/PMP exams, that's the easy part..... scoring proficient in all five process groups, that is quite a challenge!
Follow It's all about Project Management…. on WordPress.com
Follow me on Twitter

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Categories
OPEC Oil Price (click on image below)
brent.oil_
%d bloggers like this: