Σεμινάριο Advanced Applied Project Management 5-7 Ιουλ 2016

1362652640-topheader1

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ένα ακόμα σεμινάριο,  σε συνεργασία με την εταιρεία  MF Group Oikonomotexniki στο αντικείμενο της Διαχείρισης των Έργων (Advanced Applied Project Management, Ολιστική προσέγγιση της Διαχείρισης Έργων με τη χρήση της εφαρμογής MS Project).

Σκοπός του παραπάνω σεμιναρίου ήταν να καλύψει «βήμα προς βήμα» μέσα από ένα ολοκληρωμένο Case Study την πρακτική εφαρμογή της διαχείρισης έργων, με τη χρήση της πλέον διαδεδομένης εφαρμογής στο συγκεκριμένο τομέα.

Microsoft-Project

Ειδικότερα, το συγκεκριμένο σεμινάριο, αποτελούσε φυσική συνέχεια αντίστοιχου προηγούμενου, εισαγωγικού επιπέδου, και εστιαζε στην εμβάθυνση των γνώσεων των συμμετεχόντων στο δαιδαλώδες αντικείμενο της διαχείρισης των έργων, μέσα από την παρουσίαση και ανάλυση πραγματικών σεναρίων.

Οι συμμετέχοντες προερχόντουσαν από τρεις διαφορετικούς εργασιακούς τομείς γεγονός το οποίο συνέβαλε στην πολύπλευρη και πιο ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του αντικειμένου της Διαχείρισης των Έργων.

11111

 

Το συγκεκριμένο σεμινάριο κάλυπτε παράλληλα και την απαραίτητη ύλη για συμμετοχή στις εξετάσεις απόκτησης πιστοποίησης:

“Microsoft Specialist, exam 74-343, Managing Projects with Microsoft Project 2013”

Επισημαίνεται ότι, με την παρακολούθηση του σεμιναρίου, οι κάτοχοι πιστοποιήσεων PMP, RMP & SP του Project Management Institute των ΗΠΑ (PMI), αξασφαλιζουν  10, 5 & 15 PDUs αντίστοιχα.

Οφείλω να ευχαριστήσω θερμά, τόσο το προσωπικό της εταιρείας, για την άριστη οργάνωση και υποστήριξη του προγράμματος, όσο και τους συμμετέχοντες, για την καθόλα έκδηλη επιθυμία τους για την απόκτηση της νέας γνώσης.

Η αμέριστη υποστήριξη από μέρους μου, ακόμα και κατόπιν ολοκλήρωσης του σεμιναρίου είναι κάτι το οποίο μπορεί να θεωρηθεί ως δεδομένο.

 

Advertisements
We know how to do it!
Passing the PMI/PMP exams, that's the easy part..... scoring proficient in all five process groups, that is quite a challenge!
Follow It's all about Project Management…. on WordPress.com
Follow me on Twitter

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Categories
OPEC Oil Price (click on image below)
brent.oil_
%d bloggers like this: